Τεχνικά έργα και ΕΣΠΑ σε σύσκεψη στο Δήμο Οιχαλίας

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (27/09/2019) η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου με τη Δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου παρουσία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Βασίλειου Καπέλιου και Ανδρέα Τσουκαλά. Η συνάντηση έγινε και με τη συμμετοχή των Αντιδήμαρχων Κων/νου Δημητρακόπουλου, Ηλία Ντονά και Ιωάννη Αντωνόπουλου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοσθένη Τράγου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε, Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννακέα και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Οιχαλίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τόσο περί του επερχόμενου προγράμματος ΕΣΠΑ και τις προτεραιότητες του Δήμου Οιχαλίας, όσο και θέματα τεχνικών έργων και εργασιών, που είτε γίνονται στο Δήμο είτε είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας, έδωσε έμφαση στην προτεραιότητα συντήρησης και κατασκευής των οδικών αξόνων, ιδίως εκείνων που συνδέονται με τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία (Ναός Επικούριου Απόλλωνος, Αγία Θεοδώρα και Αρχαία Μεσσήνη) ως βασικό άξονα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Επίσης συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και ειδικότερα αυτά που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.