Τεστ για κορωνοϊό στο Μελιγαλά, το Δώριο και το Διαβολίτσι

0

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου θα πραγματοποιήσουν κινητά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. (Κ.ΟΜ.Υ.) στο Δήμο Οιχαλίας ύστερα από συνεργασία της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου με τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. Κατσαφάδο και τον συντονιστή δράσεων κ. Βλαχοδημητρόπουλο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/12/2020 και την Τρίτη 15/12/2020 από τις 9:00 έως 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας” στο Μελιγαλά. Επίσης, ο Δήμος για την διευκόλυνση μετακίνησης των πολιτών ενημερώνει ότι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί ελέγχους στα παλιά Δημαρχεία του Δωρίου τη Δευτέρα 14/12/2020, και του Διαβολιτσίου την Τρίτη 15/12/2020, τις ώρες από 9:00 έως 14:00.

Ο Δήμος Οιχαλίας με ανακοίνωσή του «καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι οποίοι έχουν προσκαλέσει εργάτες γης τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική τους μέριμνα να φροντίσουν την εξέταση των εργατών, και όλους τους πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το τεστ συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού».

Όσοι επιθυμούν να κάνουν τεστ παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2724360352 και να ενημερωθούν για το πότε θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός.

Εφόσον υπάρξει αυξημένη συμμετοχή για διενέργεια τεστ από τους δημότες θα πραγματοποιηθούν επιπλέον επισκέψεις των κλιμακίων του Ε.Ο.Δ.Υ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.