Τελεσίγραφο της Ν.Δ. στους “γαλάζιους” του Τατούλη

0

Ξεκαθαρίζουν αύριο Τετάρτη (19/9/18) τα πράγματα στο γαλάζιο στρατόπεδο, όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έχουν κληθεί στην Αθήνα, στα στα γραφεία της “Νέας Δημοκρατίας”, οι φίλα προσκείμενη σε αυτήν περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη.

Εκεί, οι Νεοδημοκράτες σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες της πλειοψηφούσας παράταξης που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη, θα συναντήσουν τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της “Νέας Δημοκρατίας” Αναστάσιο Γαϊτάνη, ο οποίος θα τους ξεκαθαρίσει τελεσιγραφικά ότι η συνεργασία με τον νυν Περιφερειάρχη ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας θητείας. Και ότι κατά τη νέα περίοδο, στις επόμενες εκλογές, θα τραβήξουν καινούργιο δρόμο, με νέο επικεφαλής, που εντός των ημερών η Ν.Δ. θα ανακοινώσει για την Πελοπόννησο, όπως και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας.

Θυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 83η ΔΕΘ, είπε ότι το κόμμα του «θα στηρίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και συνδυασμού στις περιφέρειες»

Σημειώνεται ότι οι κληθέντες σύμβουλοι στα γραφεία της “Νέας Δημοκρατίας” θα έχουν να επιλέξουν με το να ακολουθήσουν τη γραμμή της “οδού Περαιώς”, ή να αντιταχθούν και να ακολουθήσουν τον Πέτρο Τατούλη, αφού όμως διαγραφούν.

Προφανώς, με την κίνηση αυτή η Ν.Δ, επιχειρεί -πέραν των άλλων- να μαζέψει και την εσωκομματική κατάσταση η οποία είχε αρχίσει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, όπως είχε εκδηλωθεί με την κόντρα του Περ. Μαντά και της Αντ. Μπούζα. Μια κόντρα, η οποία στη συνέχεια διογκώθηκε με το ψήφισμα κατά του Περ. Μαντά για «σεξισμό», τo οποίο, υπακούοντας στη γραμμή Τατούλη, υπερψήφισαν και οι «γαλάζιοι» σύμβουλοι της πλειοψηφίας, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κόρινθο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.