Μια ακόμα επιτυχημένη δράση ΝΑΡΤΟΥΡΑ!

0

Μια μεγάλη παρέα το βράδυ της Τετάρτης, συντροφιά με το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι, τον Ροκ Χάντσον και την Ντόρις Ντέι στο ΑΚΤΑΙΟΝ Cafe-Bar, στην παραλία της Στούπας!

Το αθάνατο κινηματογραφικό ζευγάρι, σε δυο απολαυστικούς χαρακτήρες της ρομαντικής κωμωδίας «Pillow talk» ή αλλιώς, σε ελεύθερη μετάφραση, «Τα Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας». Μιας ταινίας που λάμπει με την «αθωότητα» που κρατούσαν ακόμη τα ’50ς.

Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου και προτάθηκε σε άλλες 4 κατηγορίες:

  • καλύτερου α’ γυναικείου και β΄γυναικείου ρόλου
  • καλύτερης μουσικής
  • καλλιτεχνικής διεύθυνσης

Μια όμορφη, γλυκιά βραδιά κινηματογραφικής, υπαίθριας προβολής, που την απολαύσανε όλοι όσοι επιλέξανε αυτό τον τρόπο ψυχαγωγίας!

Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μηνιαίων κινηματογραφικών προβολών που πραγματοποιεί το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», σε συνεργασία με τη Filmhouse /Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Κωστουλέα -ιδιοκτήτη του cafe bar AKTAION- για τη φιλοξενία του!

Ευχαριστεί επίσης από καρδιάς για άλλη μια φορά, την Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας για τη συνεργασία, καθώς και τον υπεύθυνο προβολής Παναγιώτη Δρακουλάκο, που είναι πάντα στο πλευρό τους και τους στηρίζει με την πλούσια τεχνογνωσία του!

Υ.Γ. Και κάτι από τα «παρασκήνια»: Ο τίτλος της ταινίας στα ελληνικά -παρόλο που ήταν σε εισαγωγικά- που χρησιμοποιήσανε για επικεφαλίδα ορισμένα ΜΜΕ, συμπληρώνοντας πολύ σωστά την τοποθεσία: [«Τα Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας» στη Στούπα], κίνησαν σε αρκετούς την περιέργεια -που δεν την είχαν υπόψη- ώστε να μπούνε στη διαδικασία να θελήσουν να μάθουν ΠΟΙΑ είναι αυτά τα «μυστικά» και ΤΙ τρέχει στη Στούπα!!! Μέχρι που συνεχίζοντας την ανάγνωση, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ταινία… οσκαρική ταινία, και μάλιστα όχι χυδαίου περιεχομένου!!!

Δελτίο Τύπου του ΝΑΡΤΟΥΡΑ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.