Τα 75.000 € της “Καρέλια Α.Ε.” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Για την προσφορά των 75.000 € που προχώρησε η Διοίκηση της Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως ανακοινώθηκε  κατά τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό της εταιρείας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

“Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης μέσων ασφαλείας εσωτερικών χώρων της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας”, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γώργος Μπέζος δήλωσε:

«Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στην Διοίκηση της Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.

Η σημερινή δωρεά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την στενή σχέση και το έντονο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Διοίκηση της Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ και τους ευχόμαστε πάντα Υγεία και Επιτυχίες».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.