Τα 6 θέματα που “τρέχουν” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Σε έξι θέματα που “τρέχουν” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αναφέρθηκε ο διοικητής του Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστοποιώντας, μεταξύ άλλων ότι:

  • Προχωρούν οι διαδικασίες για προμήθεια σύγχρονου ιατρικού και άλλου εξοπλισμού
  • Αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού (21 νοσηλευτές-τριες, 3 χειριστές απεικονιστικών μηχανημάτων, 1 βοηθός εργαστηρίων),
  • Βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης και μοριοδότησης η διαδικασία 56 προσλήψεων σε καθαριότητα, εστίαση και φύλαξη.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο κ. Μπέζος αναφέρει τα εξής:

  1. Να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ για την σημερινή απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας και χρηματοδότησης μέσω ΠΔΕ του έργου “Σωληνωτό Ταχυδρομείο-Διασύνδεση Τμημάτων” προϋπολογισμού 90.000 €.
  2. Έχει υπογραφεί η σύμβαση και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί στο χειρουργείο 7 νέες σκιαλυτικές λυχνίες με δορυφόρο τύπου LED προϋπολογισμού 140.000 € μέσω ΠΔΕ
  3. Έχει υπογραφεί η σύμβαση και μέχρι 15 Οκτώβρη θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του συστήματος επεξεργασίας νερού προϋπολογισμού 80.000 € μέσω ΠΔΕ στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
  4. Την άλλη βδομάδα ολοκληρώνεται η 1η φάση του διαγωνισμού για την προμήθεια 20 μηχανημάτων τεχνητού νεφρού αιμοδιήθηση, αιμοδιαδιήθησης και On-Line, ενός Βρογχοσκοπικού Πύργου Πλήρης HD και ενός Συστήματος Βιντεοαρθροσκόπησης, συνολικού προϋπολογισμού 520.000 €.
  5. Οι πίνακες μοριοδότησης για το λοιπό επικουρικό προσωπικό αναρτήθηκαν (θα προσληφθούν 21 νοσηλευτές-τριες, 3 χειριστές μηχανημάτων, 1 βοηθό εργαστηρίων) και βρισκόμαστε στην 15νθήμερη προθεσμία τυχόν ενστάσεων.
  6. Σχετικά με τις 56 προσλήψεις σε καθαριότητα, εστίαση και φύλαξη, η προθεσμία αιτήσεων έληξε και ήδη βρισκόμαστε στη φάση της αξιολόγησης και μοριοδότησής τους.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.