Τα συλλυπητήρια του Δήμου Καλαμάτας για τον Ηλία Ηλιόπουλο

0

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κατά τη συνεδρίαση του Σώματος, χθες Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αποβιώσαντος Ηλία Ηλιόπουλου, πρώην δημοτικού υπαλλήλου, τελετάρχη του δήμου επί δεκαετίες. 

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας αναφέρονται τα εξής:

«Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματική μορφή που τον διέκρινε το ήθος, η ευπρέπεια και η συνέπεια στο καθήκον που επιτελούσε.

Υπηρέτησε την πόλη, οργανώνοντας με υποδειγματικό και άρτιο τρόπο τελετές με τη συμμετοχή Βασιλέων, Προέδρων Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών και άλλων ανώτατων Αξιωματούχων και προσωπικοτήτων παγκόσμιας εμβέλειας. 

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στο Δ.Σ. τον χαρακτήρισε ως τον “κυρ-Ηλία της Καλαμάτας” θέλοντας να τονίσει την αγάπη που ένιωθαν οι συμπολίτες του γι’ αυτόν.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των υγειονομικών μέτρων και περιορισμών που ισχύουν, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων δεν κατέστη δυνατόν από το Δήμο να αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν στο πρόσωπο του αειμνήστου Ηλία Ηλιόπουλου, κάτι που σύμφωνα με τον Δήμαρχο θα συμβεί μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων, ως ένδειξη της μεγάλης και πολυσχιδούς προσφοράς του προς το Δήμο Καλαμάτας.

Ας είναι αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του πόλης που τον σκέπασε».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.