Τα πόστα στην Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής

0

Το Περιφερειακό Γραφείο (Περιφερειακή Επιτροπή) Πελοποννήσου του Κινήματος Αλλαγής συγκροτήθηκε σε σώμα χθες Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, με τον Γραμματέας Ν.Ε. Μεσσηνίας Δημήτρη Ανδριανόπουλο να ορίζεται υπεύθυνος του Κεντρικού Πολιτικού Προγράμματος στην Περιφέρεια, με αναπληρωτή τον Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Μεσσηνίας, Αντώνη Τσώνη.

pe_kinal

Ειδικότερα, η σύνθεση της Περιφερειακής Επιτροπής, που συγκροτήθηκε σε σώμα, παρουσία του υπεύθυνου Πελοποννήσου και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Τάσου Αποστολόπουλου και του μέλους της ΚΠΕ Χάρη Ρέκκα, έχει ως εξής:

  • Συντονίστρια: Κωνσταντίνα Καπογιάννη (Γραμματέας Ν.Ε. Αρκαδίας)
  • Αναπληρωτής Συντονιστής: Λεωνίδας Κουτσογιάννης (Γραμματέας Ν.Ε. Αργολίδας)

Υπεύθυνοι:

  • Περιφερειακού Πολιτικού Εργαστηρίου: Λεωνίδας Κουτσογιάννης (Γραμματέας Ν.Ε. Αργολίδας)
  • Αναπληρώτρια: Διαμάντω Σαραντοπούλου (Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Αρκαδίας)
  • Κεντρικού Πολιτικού Προγράμματος στην Περιφέρεια: Δημήτρης Ανδριανόπουλος (Γραμματέας Ν.Ε. Μεσσηνίας) Αναπληρωτής: Αντώνης Τσώνης (Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Μεσσηνίας)
  • Επικοινωνίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος (Γραμματέας Ν.Ε. Κορινθίας) Αναπληρωτής: Σαϊσανάς Άρης (Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Κορινθίας)
  • Περιφερειακού & Αναπτυξιακού Σχεδιασμού: Νίκος Κουφός (Γραμματέας ΝΕ Λακωνίας) Αναπληρωτής: Βασίλης Πουλικάκος (Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Λακωνίας).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια αμφίδρομη και ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ Κινήματος, Φορέων και πολιτών σε επίπεδο περιφέρειας». Και προστίθεται: «Δέσμευση όλων η συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια διαμόρφωσης πολιτικών προτάσεων για την ανεύρεση δίκαιων λύσεων στο σημερινό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Απέναντι στις επικοινωνιακές τακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα εμείς θα απαντήσουμε με το σχέδιο «Ελλάδα». Γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται με λαϊκισμό και μικροπολιτικά παιχνίδια. Τα προβλήματα λύνονται με πολιτικές που συμπληρώνουν ένα γενικότερο σχέδιο και οδηγούν σε ένα υλοποιήσιμο όραμα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.