Τα προκαταρκτικά της εξέταση δειγμάτων για κορωνοϊό στην Καλαμάτα

0
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: 109 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ – ΝΕΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 100 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ – ΝΕΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Παραλήφθηκαν σήμερα Τρίτη (7/4/2020) στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τα test ταχείας διάγνωσης rapid, τα οποία «σε πρώτη φάση θα τα χρησιμοποιούμε παράλληλα με την αποστολή δειγμάτων στο Ινστιτούτο Παστέρ», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γ. Μπέζος.

Μέσω της ίδιας ανάρτησής του, ο κ. Μπέζος ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί έγινε εκπαίδευση στο προσωπικό του Νοσοκομείου που θα χειριστεί τον αναλυτή μοριακών εξετάσεων PCR σχετικά με τον covid 19, από στέλεχος της προμηθεύτριας εταιρίας, που επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ακόμα ο κ. Μπέζος γνωστοποιεί ότι:

  • Μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν οι διορισμοί και των υπολοίπων 64 ατόμων λοιπού επικουρικού προσωπικού για Νοσοκομείο Καλαμάτας και 45 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
  • Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια 2 αναισθησιολογικών (1 Καλαμάτα και 1 Κυπαρίσσια) προϋπολογισμού 80.0000€
  • Έχει ήδη παραγγελθεί το νέο συγκρότημα κεντρικής αποστείρωσης, προϋπολογισμού 450.000 € και το επόμενο διάστημα ξεκινά η υλοποίηση του έργου.
  • Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του διαγωνισμού για την προμήθεια 100 ηλεκτρικών κλινών, προϋπολογισμού 370. 000 €

Ακολουθεή η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.