Τα προβλήματα της Τ.Κ. Πλατέος στον αντιπεριφερειάρχη

0

Με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πλατέος Σπύρο Μαρούλη συναντήθηκε σήμερα Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Κατά τη συνάντηση, ο πρόεδρος έθεσε διάφορα θέματα, όπως η αναγκαιότητα υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων εντός της κοινότητας, η δυνατότητα επέκτασης του δικτύου ΓΟΕΒ Παμίσου, καθώς και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Κοινότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τον ενημέρωσε για τις ενέργειες της Περιφέρειας όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα και τους καθαρισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και εργολαβίες. Ιδιαίτερα από τρείς δρομολογημένες εργολαβίες, συνολικού ύψους 1.850.000 €, με τις οι οποίες θα γίνουν παρεμβάσεις στους ποταμούς Πάμισο και Άρι, στους συμβάλλοντες σε αυτούς αλλά και καθαρισμοί με μικρά τεχνικά έργα ανάσχεσης των πλημμυρών σε όλο το νομό.

Σχετικά με την επέκταση των αρδευτικών δικτύων ΓΟΕΒ, αυτή την περίοδο η Περιφερειακή Ενότητα σχεδιάζει και υλοποιεί έργα αναβάθμισης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων όλων των εγγειοβελτιωτικών έργων και ιδιαίτερα του κλειστού δικτύου του Αγίου Φλώρου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η μελέτη επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου ΓΟΕΒ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.