Τα παιδιά στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Μεσσήνη

0

Με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές γέμισε χθες Δευτέρα 16-12-19 η κεντρική πλατεία της Μεσσήνης. Παιδιά από τα 2ο, 4ο, και 3ο νηπιαγωγεία της πόλης, υιοθέτησαν και στόλισαν με το δικό τους τρόπο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους, στόλισαν τα δέντρα με στολίδια από χαρτί και ξύλο, που είχαν φτιάξει τα ίδια με φαντασία και πολλά χρώματα τις προηγούμενες ημέρες στα σχολεία τους. Εκπρόσωποι του Δήμου, υποδέχθηκαν στην πλατεία τα παιδιά και τα γλύκαναν με καραμέλες.

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, βρέθηκαν στην πλατεία και στόλισαν τα δέντρα που είχαν υιοθετήσει

Σήμερα Τρίτη οι μαθητές των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων όπου βρέθηκαν στην πλατεία και στόλισαν τα δέντρα που είχαν υιοθετήσει. Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν τη δράση «υιοθεσίας» ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Όλα μαζί στόλισαν το δέντρο με χειροποίητα στολίδια που είχαν κατασκευάσει στο σχολείο τους και χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα, αποδεχόμενα το γλυκό κέρασμα από εκπροσώπους του Δήμου.

Εξάλλου, μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου τους επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη (τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο γραφείο του στο Δημαρχείο και του έψαλαν τα κάλαντα. Ακολούθως του προσέφεραν μία χριστουγεννιάτικη σύνθεση που είχαν κατασκευάσει στο σχολείο τους και του ευχήθηκαν καλές γιορτές και δέχθηκαν σοκολατένιες λιχουδιές.

Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμά του είπε στους μικρούς μαθητές ότι και ο ίδιος αποφοίτησε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Στη συνέχεια τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία και καλή πρόοδο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.