“Τα έργα είναι των πολιτών και κανενός αυτοδιοικητικού προσώπου”

0

Από το Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Με αυτήν την παραδοχή και μετά από όσα στρεβλά ακούγονται τελευταία περί “χρησιμότητας” ή μη των έργων, ενημερώνουμε τους πολίτες πως όλα τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και νόμιμα υλοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Π.Ε. Μεσσηνίας, έχουν ως στόχο μόνο, την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών, τη βελτίωση των δημοσίων υποδομών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εξωστρέφειας, της διατήρησης των ηθών, εθίμων και της παράδοσης του τόπου, πάντα σε αγαστή συνεργασία με την αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού και λοιπούς φορείς της Πολιτείας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ολοκληρώνονται χρήσιμα έργα σε όλη την Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία.

Ευτυχώς η πρωτοφανής, συνεχής και εναγώνια προσπάθεια απαξίωσης του έργου αιρετών και Υπηρεσιών που έχουν αποδεδειγμένα δείξει πως έχουν και την εμπειρία και τις γνώσεις και την καλή προαίρεση, πέφτει φυσικά στο κενό και εκθέτει όσους δεν έχουν κατανοήσει το σπουδαίο ρόλο της αυτοδιοίκησης, που έχει κυρίαρχη αποστολή τη συναίνεση, τη συνεργασία, τη δημιουργία και όχι το διχασμό.

Πολλά είναι τα έργα σε τοπικό επίπεδο που παραδίδονται στους πολίτες και για όλα , θα τους ενημερώσουμε λεπτομερώς».

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Σε άλλη ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ένα χρήσιμο έργο στη Φοινικούντα παραδόθηκε στους πολίτες. Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πολιούχος της τουριστικής Φοινικούντας, μετά από αίτημα της Ι. Μητρόπολης Μεσσηνίας, με συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου /Π.Ε. Μεσσηνίας, άλλαξε όψη και πλέον αποτελεί έναν λατρευτικό χώρο φροντισμένο και προσεγμένο, σε έναν τόπο που κρατά ψηλά τα σκήπτρα της επισκεψιμότητας στο Νομό Μεσσηνίας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.