“Ταύτιση Πατσαρίνου – Αλειφέρη”

0

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

«Απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία» διαπιστώνει -όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου- η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, όσον αφορά τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ν. Πατσαρίνο και την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.

Η Περιφερειακή Αρχή κατηγορεί τον κ. Πατσαρίνο ότι «έχει εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και “αλληθωρίζει πολιτικά” με προκλητικό τρόπο», ενώ για την κα Αλειφέρη σημειώνει ότι «συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο παρότι δεν ασκεί αρμοδιότητες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη, μετά τις σημερινές δημόσιες ανακοινώσεις τους και τη στάση τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η αγωνιώδης προσπάθειά τους να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία τους οδηγεί σε κενού περιεχομένου δηλώσεις, που αποκαλύπτουν την άγνοιά τους, και τους οδηγεί σε πλήρη αποκοπή από τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα.

Με τη στάση τους αυτή προσβάλλουν τους πολίτες, καθώς ο μεν κ. Πατσαρίνος έχει εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και “αλληθωρίζει πολιτικά” με προκλητικό τρόπο, η δε κα Αλειφέρη συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο παρότι δεν ασκεί αρμοδιότητες και δεν υπηρετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ως υποψήφια με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Η “εμμονή” της μάλιστα για την «καρέκλα» την εμποδίζει να φανεί πολιτικά συνεπής και να παραιτηθεί.

Τους αφήνουμε στην κρίση των Μεσσηνίων πολιτών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.