Τατούλης: Το 2019 θα μας εμπιστευτούν και πάλι οι πολίτες

0

«Η Περιφερειακή αρχή και η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου συνεχίζει να σέβεται το συμβόλαιό της με τους πολίτες, ότι και να θέλουν κάποιοι να αποφασίσουν» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα Δευτέρα (15 Οκτωβρίου 2018), κατά τη συζήτηση της κατανομής σε υποέργα του ποσού των 69,6 εκατομμυρίων ευρώ, της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

Πρόσθεσε δε ότι «και το 2019 οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι την παράταξή μας, γιατί έχουμε αποδείξει τη σοβαρότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά μας».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι «τα χρήματα αυτά αποτελούν μια μεγάλη μας επιτυχία. Πρόκειται για μια δική μας διεκδίκηση, με την οποία εξασφαλίσαμε την εκχώρηση του ποσού  αυτού από το τομεακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ στο πρόγραμμα της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα να μειώσουμε στο μισό το κόστος στον πολίτη». Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι «ανοίξαμε δρόμους και λύνουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα, όχι μόνο στην Πελοπόννησο, αλλά σε όλη τη χώρα, καθώς το όλα τα αντίστοιχα έργα βασίστηκαν στο δικό μας το μοντέλο» σημείωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «στην πολιτική μας αυτή ήμασταν πάντοτε απόλυτα σταθεροί και καθαροί απέναντι στους πολίτες. Δεν τους κοροϊδέψαμε ποτέ. Θέσαμε το έργο αυτό στην κρίση τους και το 2010 και το 2014 και οι πολίτες το υπερψήφισαν και τις δύο φορές, δίνοντάς μας την εντολή να γίνει η Πελοπόννησος σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιφέρεια».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.