Ταπί και… ψύχραιμοι στη Ν. Δ.;

0

Τα πράγματα όμως δεν φαίνεται να είναι και πολύ καλύτερα στη «Νέα Δημοκρατία», Διάβαζα προ ημερών στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας: «Ταπί και… ψύχραιμοι στη Νέα Δημοκρατία; Κάπως έτσι δείχνουν να εξελίσσονται τα πράγματα φορτίζοντας περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα στις οργανώσεις και στα στελέχη του κόμματος». Στη συνέχεια του άρθρου διατυπώνοντας από στελέχη της Ν.Δ. ενστάσεις για «την πραγματική ωφελιμότητα αυτών των προσυνδιασκέψεων σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και γιατί επιπλέον θα κοστίσουν σημαντικά από τα λεφτά που… δεν έχει η Νέα Δημοκρατία. Τα οικονομικά της οποίας, μόνον ανθηρά δεν είναι. Αντιθέτως είναι… μαραμένα. Όχι τώρα, αλλά τα τελευταία χρόνια και βαίνουν επιδεινούμενα».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ( Μαρίνας Αποστολοπούλου) ανέφερε μάλιστα ότι «κάποια στελέχη σχολίαζαν ότι δεν είναι δυνατόν να ξοδεύονται χρήματα για τέτοιου είδους δραστηριότητες και να μην έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες οι υπάλληλοι που απασχολούνται στις ΝΟΔΕ (ένας σε κάθε νομαρχιακή ανά την Ελλάδα), οι οποίοι πληρώνονται από το κόμμα και δεν μπορούν λόγω του ότι είναι απλήρωτοι να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες τους».

Και ποια είναι η κατάληξη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η νέα εξέλιξη όμως, φαίνεται να δίνει το οριστικό “πλήγμα” στον τρόπο λειτουργίας των ΝΟΔΕ, καθώς το κόμμα έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται να πληρώνει πλέον τους υπαλλήλους του κόμματος που απασχολούνται στις ΝΟΔΕ και όσο για την “ενίσχυση” της Συγγρού προς τις ίδιες τις οργανώσεις, πληροφορίες λένε ότι θα ανέρχεται στο… αστρονομικό πόσο των 500 ευρώ μηνιαίως!»

Η κρίση λοιπόν χτύπησε τους πάντες. Όλους!

μοιραστειτε το:

Comments are closed.