“Τίποτα το συγκεκριμένο δεν εξαγγέλθηκε για τη Μεσσηνία”

0
Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΗΜ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

“Τίποτα το συγκεκριμένο δεν εξήγγειλε για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι “περιορίστηκε στην επανάληψη των εξαγγελιών της δικής μας κυβέρνησης για την αναβάθμιση του αεροδρομίου” και ακόμη “στην υπόσχεση για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος – Μεθώνη, που είχε ξεκινήσει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης “δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για την τοποθέτηση του υπόδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης, από τις δημοτικές αρχές της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Δυτικής Μάνης, που στήριξε επίσημα η Ν.Δ.” , Προστίθεται δε “επιβεβαιώνοντας έτσι, για μια ακόμα φορά, πως οι εκλεκτικές συγγένειες της ΝΔ με την ακροδεξιά έχουν καταβολές με ρίζες βαθιές”.

Η ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Τίποτα το συγκεκριμένο δεν εξήγγειλε για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα. Περιορίστηκε στην επανάληψη των εξαγγελιών της δικής μας κυβέρνησης για την αναβάθμιση του αεροδρομίου, που ήδη έχει δρομολογηθεί και στην υπόσχεση για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, που είχε ξεκινήσει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΣΔΙΤ και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις 5 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, δικαιώνοντας έτσι την ορθότητα των επιλογών της δικής μας κυβέρνησης, παρά τις κατά καιρούς ανεύθυνες τοποθετήσεις του κόμματός του, όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Από κει και πέρα, δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για την τοποθέτηση του υπόδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης, από τις δημοτικές αρχές της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Δυτικής Μάνης, που στήριξε επίσημα η Ν.Δ. Παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από 5 αυτοδιοικητικές παρατάξεις και κόμματα της αντιπολίτευσης για να πάρει θέση. Επιβεβαιώνοντας έτσι, για μια ακόμα φορά, πως οι εκλεκτικές συγγένειες της ΝΔ με την ακροδεξιά έχουν καταβολές με ρίζες βαθιές.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.