Τέσσερις υποψήφιες με τον Πέτρο Τατούλη

0

Τέσσερις υποψηφιότητες (γυναικών), στην Αρκαδία οι τρεις και η τέταρτη στην Κορινθία, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (10/1/19) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για το συνδυασμό του “Νέας Πελοποννήσος”.

Πρόκειται για τις υποψηφιότητες των Κλειώ Κορώνη, Κατερίνας Μπερδούση και Έλενας Τσουμπλέκα για την Αρκαδία και της Μαρίας Πετρούλας Σκλία για την Κορινθία.

Η Κλειώ Κορώνη, σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και ασκεί το λειτούργημα της παιδιατρικής στην Τρίπολη από το 1999. Είναι παντρεμένη με τον Αρκά Γαστρεντερολόγο Παναγιώτη Παπαντωνίου και από το 2014 ασκεί καθήκοντα Περιφερειακού Συμβούλου Υγείας στην Αρκαδία

Η Κατερίνα Μπερδούση, πρωταθλήτρια στον κλασσικό αθλητισμό, στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις (1.500, 3.000, 4.000 και 5.000 μ.) αποστάσεις.

Η Έλενα Τσουμπλέκα γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσα στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας, πτυχιούχος του τμήματ Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Καλαμάτας, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας από το ίδιο τμήμα.

tatoulhs sklia

Για τη Μαρία Πετρούλα Σκλία, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο συνδυασμό του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί η Μαρία Πετρούλα Σκλία παραμένει κοντά μας, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί στη νέα προσπάθεια τον αγώνα μας. Μια προσπάθεια που έχει ως περιεχόμενο να προχωρήσουμε στο σχέδιό μας για την Κορινθία, και με βαθιά την πίστη ότι η Κόρινθος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης στην Πελοπόννησο».

Η κα Σκλία, σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Τατούλη, θα συνεισφέρει και θα προσφέρει στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις επιστημονικές της σπουδές, την επαγγελματική της εμπειρία και είναι ένας άνθρωπος λαϊκός που βρίσκεται συνεχώς με τη νέα γενιά, αφουγκράζεται τις προηγούμενες γενιές, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο σοφή».

Η κα Μαρία Πετρούλα Σκλία από την πλευρά της δήλωσε: «στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι δίπλα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με γνώμονα το έργο το οποίο έχει γίνει ήδη και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.