Σύσκεψη για την παραβατικότητα στον Δήμο Καλαμάτας

0

Σύσκεψη με αντικείμενο την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, στο Δημαρχείο Καλαμάτας ενόψει της επίσκεψης του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, μαζί με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλο αύριο Τετάρτη, στην Αθήνα για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τη σύσκεψη υπήρξε -μεταξύ άλλων- αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης σε σχέση με περιοχές του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και κατάθεση απόψεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση του θέματος της παραβατικότητας.

Εν συνεχεία, σε συνεργασία στελεχών των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης, υπήρξε σύνταξη κοινού υπομνήματος το οποίο οι Δήμαρχοι θα παραδώσουν στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Σημειώνεται ότι το θέμα «Υποβολή προτάσεων και καθορισμός δράσεων για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης φαινομένων παραβατικότητας», που είχε τεθεί στη χθεσινή Η.Δ. του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταφέρθηκε και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον δήμαρχο Καλαμάτας ο Διευθυντής της Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης, η Επιμελήτρια Ανηλίκων Αγγελική Ρουμελιώτη, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Θ. Σιούτη και Ν. Πεφάνης, από το Προεδρείο του Δ.Σ. οι Δημ. Πολίτης, Στάθης Σταματόπουλος και Κώστας Τσαπόγας, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Φάβας και Σαρ. Μαρινάκης, η Γ.Γ. του Δήμου Μ. Νταμάτη και η δικηγόρος Κ. Κουτσούλη η οποία εκπροσώπησε τον Δήμο Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.