Σύσκεψη για την κρουαζιέρα στην Πύλο

0

Η υποδομή του λιμανιού της Πύλου και η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (22 Οκτωβρίου 2018), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εφοπλιστών κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας, Ναύαρχος ε.α Αντώνης Καλούδης και ο Αντιπλοίαρχος Celestyal Cruires Βασίλης Γκαζίκας.

PYLOS KROUAZIERA 2

«Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Πύλο, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι προς αυτή την κατεύθυνση, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και για την ανάδειξη και προβολή των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχει πρόθεση να εξετάσουμε το συγκεκριμένο πλαίσιο. Θα δημιουργήσουμε φάκελο για να υπερασπιστούμε τα προσόντα που έχει η περιοχή μας».

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύλου Θεόδωρος Χαραμαράς και τα μέλη τα μέλη του Δ.Σ., ο Λιμενάρχης Πύλου Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.