Σύσκεψη για λατομικές ζώνες και αγροτικά στην Π.Ε. Μεσσηνίας

0

Συνεργασία με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκωνα Τζινιέρη είχε σήμερα Τετάρτη (11/12/19) ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, στο γραφείο του στην Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η συζήτηση, που έγινε παρουσία και των αρμόδιων υπηρεσιών, αφορούσε τα ζητήματα των λατομικών ζωνών της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και θέματα της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας, όπως ζητήματα δακοκτονίας και σχεδίων βελτίωσης γεωργών.

O Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλειο Σπηλιώτη

Εξάλλου, συνάντηση είχε σήμερα και με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλειο Σπηλιώτη ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, με τον οποίο συζήτησε θέματα που σχετίζονται με την προώθηση της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΕΠΣ στην περιοχή του Κορδία. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι την ερχόμενη χρονιά θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η Ένωση να αποκτήσει αναβαθμισμένες αθλητικές υποδομές.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.