Σύμβαση για το παραλιακό μέτωπο Μικρά Μαντίνεια – Κιτριές

0

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε. και των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε, με τηλεδιάσκεψη, σήμερα Παρασκευή (22/1/21) το πρωί.

Ακόμα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών, αφ’ ενός για το προϋπολογισμού 350.800 € έργο της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο και αφ’ ετέρου για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, έργο προϋπολογισμού 600.000 €

Παράλληλα προέβη στη συγκρότηση επιτροπών δημοπρασίας για διαγωνισμού, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, με αντικείμενα α) τη συντήρηση τμημάτων της 7ης επαρχιακής οδού Αργολίδας, εκτιμώμενης αξίας 1.500.000 € και β) τη βελτίωση του δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ Νέας Τίρυνθας προϋπολογισμού 250.000 €.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε την αποδοχή δωρεάς που αφορά τον πλήρη φάκελο της μελέτης κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στη Σκάλα, κοντά στην υφιστάμενη μεταλλική γέφυρα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε. και του Δήμου Νεμέας με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του κέντρου της Νεμέας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.