Σύμβαση για το δρόμο Κορώνη – Βασιλίτσι – Λειβαδάκια

0

Την προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση του δημοτικού δρόμου από την 9η επαρχιακή οδό Κορώνη – Βασιλίτσι προς το συνοικισμό «Λειβαδάκια», υπέγραψαν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στο Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω σύμβαση συνήφθη μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου – Νέστορος και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο το έργο λειτουργικής αναβάθμισης του δημοτικού δρόμου από το ύψος της διασταύρωσης της 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη – Βασιλίτσι (θέση Μεμί) έως και τη διαδημοτική οδό που οδηγεί στο συνοικισμό Λειβαδάκια. Το συνολικό κόστος υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στις 241.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Παν. Καρβέλας, σε δήλωσή του ανέφερε: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινάμε βελτιωτικές εργασίες της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια, με στόχο την ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των πολιτών. Πρόκειται για μια σημαντική οδική αρτηρία, η οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα βελτιώσει σημαντικά την οδική κίνηση τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.