Σύλληψη 52χρονου σήμερα στη Μεσσηνία για εμπρησμό

0

Ένας 52χρονος συνελήφθη σήμερα (15 Αυγούστου) στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο περιλαμβάνει μια ακόμα σύλληψη, ενός 58χρονου ημεδαπού με την ίδια κατηγορία, για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία, έχει ως εξής:

«Συνελήφθη σήμερα, 15 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 52χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία. Η προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και εν συνεχεία, η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Αντιεισαγγελέας.

Συνελήφθη χθες, 14 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 58χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας. Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας».

Δείτε στο σχετικό twett του Πυροσβεστικού Σώματος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.