Σωληνωτό ταχυδρομείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Υπογράφεται τη Δευτέρα η σύμβαση, αποτέλεσμα διαγωνισμού, για εγκατάσταση  σωληνωτού ταχυδρομείου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με18 τερματικούς σταθμούς.
Σε σχετική ανάρτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργου Μπέζου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
« Ένα ακόμη μεγάλο έργο ξεκινά ΑΜΕΣΑ, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αφού ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και τη Δευτέρα υπογράφουμε την σύμβαση. Πρόκειται για την προμήθεια και εγκατάσταση  σωληνωτού ταχυδρομείου σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου μας (18 τερματικοί σταθμοί), προϋπολογισμού 90.000 €, με χρηματοδότηση από την ηγεσία του Υπ. Υγείας (Α. Ξανθός – Π. Πολάκης)  μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Κάτι που έλειπε χρόνια από το Νοσοκομείο μας!!!».

ΜΟΝΙΜΟΣ ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Μπέζος αναφέρεται στη σύσταση θέσης μόνιμου φυσιάτρου στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, αναφέροντας τα εξής:

«Στο Νόμο 4600/19 (ΦΕΚ 43Α/19) που ψηφίστηκε μόλις τις προηγούμενες μέρες, στο άρθρο 168 συνιστώνται 42 μόνιμες θέσεις για τα Κέντρα Ιατρικής & Φυσικής Αποκατάστασης της Χώρας. Μία από αυτές τις θέσεις αφορά και τη σύσταση μόνιμου φυσιάτρου στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (που δεν είχε μέχρι σήμερα) η οποία θα καλυφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε, προχωράμε τις επόμενες μέρες στην πρόσληψη επικουρικού φυσιάτρου σε συνδυασμό πάντα με μια σειρά παρεμβάσεων αναβάθμισης του Κέντρου, που θα χρηματοδοτηθούν από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.