Συσκέψεις του Περιφερειάρχη στο Διοικητήριο Καλαμάτας

0

Την Π.Ε. Μεσσηνίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (9/9/19) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας. Στο Διοικητήριο προήδρευσε συσκέψεων, με συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Στ. Αναστασόπουλου και άλλων στελεχών υπηρεσιών της Μεσσηνίας, που αφορούσαν:

  • Στην αναδιοργάνωση της υπηρεσίας του ΓΟΕΒ (θα διατεθούν πόροι για την ανασυγκρότηση, την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους)
  • Στη μεταφορά μαθητών (υπήρξε επίσκεψη και από τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ)
  • Στη συντήρηση του Διοικητηρίου κά.
  • Τέλος, έγινε συζήτηση για την πορεία του προϋπολογισμού και την ενίσχυση των κωδικών για τις λειτουργικές δαπάνες.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Παν. Πούπουζα, με τον οποίο συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα, που αφορούν στην αστυνόμευση της Περιφέρειας κά.

Στη συνέχεια, υπέγραψε εργολαβικά συμφωνητικά με τους εργολήπτες, παρουσία και των υπηρεσιακών στελεχών, από τους οποίους ζήτησε την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, την ανάγκη για ποιοτικό έργο και εξέφρασε την απολύτως αρνητική διάθεση από πλευράς του για παρατάσεις. Τα συμφωνητικά αφορούν στην εκτέλεση εργασιών για τα παρακάτω έργα της Π.Ε. Αρκαδίας:

Α. Συντήρηση επαρχιακής οδού Κολλίνες – Αγ. Βαρβάρα προς όρια Νομού – Πελλάνα
Β. Συντήρηση άρση επικινδυνότητας πρανών της επαρχιακής οδού Ράχες – Χώρα – Νεοχώρι.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.