Συσκέψεις για άρση των κυκλοφοριακών μέτρων της Ναυαρίνου

0

Διαδοχικές συναντήσεις και συσκέψεις είχε σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, στο δημαρχείο Καλαμάτας ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με αντικείμενο τα μέτρα που έχουν ληφθεί κι αφορούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (πεζοδρομησεις και μονοδρομήσεις) στην πόλη και ιδιαίτερα στην παραλιακή οδό Ναυαρίνου.

Από τις συσκέψεις που είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στο δημαρχείο, με αντικείμενο τα μέτρα που έχουν ληφθεί κι αφορούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη και ιδιαίτερα στην παραλιακή οδό Ναυαρίνου

Στις συναντήσεις συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας. Επίσης σε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου συμμετείχε ο Καλαματιανός Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, Δρ. Παναγιώτης Παπαντωνίου.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα έως τώρα δεδομένα, καθώς και οι απόψεις που έχουν δημόσια καταγραφεί σχετικά με τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα (πεζοδρομησεις και μονοδρομήσεις) επί της οδού Ναυαρίνου, στο πλαίσιο της επαναξιολόγησης που θα υπάρξει στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.