Συνεχίζεται από τον Δήμο Καλαμάτας η διανομή συσσιτίου

0

Κανονικά, χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου η κατ’ οίκον διανομή του δημοτικού συσσιτίου. Πρόκειται για δικαιούχους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα και πλέον, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, λαμβάνουν τη σχετική βοήθεια στην κατοικία τους.

Στο μεταξύ, παρελήφθη από το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη, ένα όχημα που θα καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παραλαβή του αυτοκινήτου για τις ανάγκες του προγράμματος ¨Βοήθεια στο Σπίτι” απο τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλο και τον αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη

Η παράδοση του οχήματος έγινε από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία, μετά από συνεργασία της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών και ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή σημείωσε ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους όλοι να συμβάλουν με τα μέσα που διαθέτουν προς όφελος της κοινωνίας, ευχαρίστησε την εταιρεία «Κ. Κακούρος & Συνεργάτες Α.Ε.», ενώ πρόσθεσε ότι η αυτοδιοίκηση παραμένει στη «πρώτη γραμμή» και δίπλα στους πολίτες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.