Συνεργασία πλειοψηφίας με τον Ι. Παπαπδόπουλο στον Δήμο Οιχαλίας

0
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ” – ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σε συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης “Ανανέωση – Προοπτική Δήμου Οιχαλίας” Ι. Παπαδόπουλο, προχώρησε η παράταξή της Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, όπως δήλωσε η ίδια η Δήμαρχος Οιχαλίας και έτσι με 15 έδρες στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο, διαθέτει πλέον την πλειοψηφία σε αυτό.

“Κυνηγώντας” μάλιστα την προοπτική αυτή, κράτησε ελεύθερη τη μία από τις 5 αντιδημαρχίες του Δήμου, -όπως είχαμε επισημάνει– η κα Γεωργακοπούλου και τροποποιώντας την αριθμ. 823/2019 απόφαση της για τον “Ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων” όρισε αντιδήμαρχ και τον Ι. Παπαδόπουλο πριν την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της παράταξης της Δημοτικής Αρχής μαζί του.
(Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση).

  • Δείτε εδώ από το υπουργείο Εσωτερικών τον αριθμό εδρών ανά παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας.

Όπως δήλωσε σήμερα Τρίτη (29/10/19) η κα Γεωργακοπούλου «από την πρώτη στιγμή ως παράταξη, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, το πνεύμα μας ήταν η συνεργασία και η ενότητα για την ανάπτυξη του Δήμου Οιχαλίας».

Σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας σημειώνεται ότι «το μοντέλο διοίκησης που θέλουμε να επιτύχουμε είναι να υπάρχει συμμετοχή πολλών και συνεργασία.

Η παράταξη “Ανανέωση – Προοπτική Δήμου Οιχαλίας”, μετά από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους δημοτικούς συμβούλους της, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της συνεργασίας για την ανάπτυξη του Δήμου και πλέον είναι γεγονός αυτή συνεργασία.

Αυτή η συνεργασία πραγματοποιείται με γνώμονα τη διασφάλιση της λειτουργίας αλλά και της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Οιχαλίας».

Η δήμαρχος με την αριθμ. 995/2019 απόφασή της όρισε αντιδήμαρχο τον κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. Περιβάλλοντος
  2. Πολιτισμού
  3. Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και Εμπορίου
  4. Ανάπτυξης και Προγραμματισμού
  5. Κυκλοφοριακού
  6. Τέλεση πολιτικών γάμων
  7. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα Μελιγαλά

μοιραστειτε το:

Comments are closed.