Συνεργασία Δήμου Οιχαλίας με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

0

Η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου τα κεντρικά γραφεία των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στη Αθήνα και συναντήθηκε με τον Μεσσήνιο Διευθύνοντα Σύμβουλό της Αθανάσιο Γιάνναρη.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κων. Δημητρακόπουλος και Ηλίας Ντονάς από το Δήμο Οιχαλίας και ανώτερα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ήτοι ο Γενικός Διευθυντής Θεόδωρος Κυριαζόπουλος και η Αρχιτέκτων Μηχανικός Σίσσυ Κοπανά.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Οιχαλίας με τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ώστε να πραγματοποιηθούν τα κάτωθι έργα ανάπτυξης για το Δήμο Οιχαλίας :

  1. Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων – Κλειστό Γυμναστήριο στο Μελιγαλά
  2. Προσθήκη 4 νέων αιθουσών διδασκαλίας και χώρων υγιεινής, ενεργειακή αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου κτηρίου και συντήρηση – καλλωπισμός  του προαυλίου χώρου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει άμεσα από το Δήμο Οιχαλίας η Γεωτεχνική Μελέτη, η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα Βιώσιμη Πόλη και οι Κτιριακές Υποδομές θα αναλάβουν τις μελέτες που θα απαιτηθούν, την υλοποίηση – κατασκευή και την επίβλεψη των έργων αυτών.

«Είναι έργα πνοής για το Δήμο Οιχαλίας τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλιας, στην οποία προστίθενται ακόμα τα εξής: «Έτσι υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Οιχαλίας το οποίο πραγματοποιείται με τη σημαντική συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, ο οποίος πάντα συμβάλλει θετικά στις ενέργειες – προτάσεις του Δήμου Οιχαλίας και τον ευχαριστούμε θερμά. Σε όλες αυτές τις ενέργειες συνέβαλε και ο Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Άγγελος Συρίγος, ο οποίος κατάγεται από το Δήμο Οιχαλίας.

Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.