Συνελήφθη 69χρονος μέσα στη χασισοφυτεία

0

Με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίσθηκε σήμερα (2.10.2018) το πρωί, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, με 28 δενδρύλλια, σε θαμνώδη περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας. Στο χώρο της χασισοφυτείας συνελήφθη ένας 69χρονος ημεδαπός να την καλλιεργεί.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (2.10.2018) το πρωί, κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε θαμνώδη περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας. Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε ο 69χρονος, να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, 28 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 περίπου μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.