Συνελήφθη 51χρονος για χασισοφυτεία

0

Συνελήφθη ένας 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη φυτεία 240 δενδρυλλίων κάνναβης που στις 12.7.2016 εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, καθώς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός καλλιεργητή της, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Η φυτεία, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, αποτελούνταν από 240 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,1 έως 1,7 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο 51χρονος συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Καλαμάτας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, σε βάρος του 51χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο κυνηγητικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 17 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.