Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας

0

Το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη (12 Νοεμβρίου), στις 11 το πρωί, με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019 – 2020 (πλημμύρες – χιονοπτώσεις)».

Από τη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας της 12ης Νοεμβρίου 2019

Τη συνεδρίαση προλόγισε η Δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των φορέων και τους ευχαρίστησε για την εκεί παρουσία τους, επεσήμανε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η πρόληψη για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και η ανάγκη να υπάρχει διαρκής συνεργασία και συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν: ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταθάς, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Τζαβάρας, ο Διοικητής του Α.Τ. Οιχαλίας κ. Αντωνόπουλος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά κ. Μπουντακόπουλος, ο Προϊστάμενος του Δασονομείου Μελιγαλά κ. Τζιάννος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου.

Αφού κατεγράφησαν οι ανάγκες, όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν την ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.