Συναυλία Χρ. Θηβαίου – Μαρίας Παπαγεωργίου

0

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2028, ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, σε ένα κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής, την Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον εξαιρετικό τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι επί χρόνια συνεργάτες τους Μάξιμος Δράκος – πιάνο, Σταύρος Ρουμελιώτης – κιθάρες, Καλλίστρατος Δρακόπουλος – τύμπανα, Ντίνος Μάνος – κοντραμπάσο.

  • Παραγωγή – Διοργάνωση: Cricos & Novel Vox
  • Συνδιοργάνωση: Δήμος Καλαμάτας – Κ.Ε «Φάρις»
  • Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο (το βράδυ της συναυλίας)

Προπώληση:

  • Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
  • VIVA.gr, τηλεωνικά στο 11876, και σε όλα τα φυσικά σημεία viva: (Shell, My Market,Metro, Eko, Bp. Media Markt, Seven Spots, Citizen και Reload).
μοιραστειτε το:

Comments are closed.