Συναυλία την Παρασκευή στο Κάστρο της Ανδρούσας

0

Συναυλία με τίτλο «Έχεις μάτια το φεγγάρι» θα πραγματοποιηθεί στο μεσαιωνικό Κάστρο της Ανδρούσας, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, στις 8:30 το βράδυ.

Μεσσήνιοι μουσικοί συνοδεύουν τους  συντοπίτες μας Γιάννη  Θωμόπουλο και  Ελένη Κατσούλη σε διαχρονικά τραγούδια -που έχουν αποτελέσει σταθμούς στη σύγχρονη πολιτισμική μας ιστορία- γνωστών μουσικοσυνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Παράλληλα θα υπάρξει αφιέρωμα στον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου για τη συμπλήρωση 2 ετών από τον χαμό του. 

Παίζουν οι μουσικοί: Αιμίλιος Κούμανης, μπουζούκι, Βασίλης Τζαμουράνης, μπουζούκι, Λευτέρης Παπαδόπουλος, πιάνο, Ελένη Κατσούλη, ακορντεόν, Γιώργος  Γεωργαντάς, μπάσο.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεσσήνης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να ενημερώσουν για την παρουσία τους, προκειμένου να κρατηθεί Δελτίο Εισόδου στο όνομά τους. (Πληροφορίες στα τηλ.  2722360116, 2722360148). 

Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση θα γίνεται με ονομαστικά δελτία εισόδου, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους. Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο των εκδηλώσεων και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.