Συναντήσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων στη Μεσσηνία

0

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, Κυριάκος Κορτέσης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφαλίσεως Συντακτών ΗΕΠΗΝ, Θανάσης Μπαμπανέβας και ο Γενικός Γραμματέας του Ταμείου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και είχαν επισκέψεις με δημάρχους, τις οποίες θα συνεχίσουν και αύριο Σάββατο, ενώ θα συναντηθούν και με δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Οι κ.κ. Κορτέσης και Μπαμπανέβας είχαν σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους Τριφυλίας, Γ. Λεβεντάκη στην Κυπαρισσία και Πύλου Νέστορος Παν. Καρβέλα, στην Πύλο, τους οποίος επισκέφθηκαν στα Δημαρχεία.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με τον Κ. Θεοδωρόπουλο (αριστερά του) και τους Κυρ. Κορτέση και Θαν. Μπαπανέβα (δεξιά του)

Στις 3:30 μετά το μεσημέρι, μαζί και με τον κ. Θεοδωρόπουλο, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καλαμάτας και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Τη συνάντηση απασχόλησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους αιρετούς εκπροσώπους των δημοσιογράφων για την επίσκεψη και εξέφρασε την εκτίμησή του για το υψηλό επίπεδο του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, της περιοχής μας, τονίζοντας ότι προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες για την ενημέρωση των πολιτών, ενώ συμβάλει και στην προβολή του επιτελούμενου από το Δήμο Καλαμάτας έργου.

Αύριο το πρωί θα έχουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν. Νίκα στο ιστορικό Δημαρχείο, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις και με δημάρχους της Μεσσηνίας, καθώς και με αντιδήμαρχο του Δήμου Οιχαλίας.

Η επίσκεψή των ηγεσιών του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων και του Επικουρικού τους Ταμείου, θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχουν αύριο το απόγευμα με δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης Συντακτών, που εργάζονται στη Μεσσηνία και την Αρκαδία, στις 7:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο

μοιραστειτε το:

Comments are closed.