Συναντήσεις Αλέξη Χαρίτση στη Μεσσήνη και την Καλαμάτα

0

Tο νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, όπου συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. «Τους ανθρώπους δηλαδή που μας φρόντισαν και κράτησαν όρθιο το νοσοκομείο μας στις πιο δύσκολες μέρες της πανδημίας του #covid19», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Χαρίτσης και ο βουλευτής Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης συναντήθηκαν με τους παραγωγούς πατάτας στη Μεσσήνη και συζήτησαν για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον, τα οποία ανέδειξαν πριν λίγες βδομάδες με ερώτησή τους στη Βουλή.

O Aλ. Χαρίτσης στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, όπου πήγε για να διαπιστώσει τις ζημιές από τη χθεσινοβραδινή θαλασσοταραχή, ενώ συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες

Το μεσημέρι ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε την ανατολική παραλία της Καλαμάτας για να δει τις ζημιές από τη χθεσινοβραδινή θαλασσοταραχή. Συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες και διαπίστωσε ότι «χρειάζονται άμεσες ενέργειες για να στηριχτούν οι ήδη επιβαρυμένες από την πανδημία επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.