Συνάντηση Στ. Κυμπουρόπουλου με τον δήμαρχο Καλαμάτας

0

O υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ψυχίατρος, επισκέφθηκε, σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου2019 το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Π. Νίκα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Κυμπουρόπουλο -το οποίον συνόδευαν ο πατέρας του και ο Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Μητρώου Στελεχών της Ν. Δ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης- τονίζοντας ότι από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή «περιμένουν πολλά, πολλοί, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωκοινοβουλίου, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει τους πόρους, αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός και οι κατάλληλες δράσεις, ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με αναπηρία». Ανέφερε δε πως στα χρόνια που είναι Δήμαρχος «συνεργαζόμαστε με τους συλλόγους ΑμεΑ και έχουμε κάνει τα περισσότερα βήματα που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο, πάντοτε από το Δημοτικό Προϋπολογισμό – δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός σε επίπεδο Περιφέρειας – για τα άτομα με ειδικές ανάγκες».

Αναφερθείς στην προσβασιμότητα στους χώρους του νέου Δημαρχείου, ο Π. Νίκας ανέφερε ότι, με πρόσφατη εργολαβία προϋπολογισμού πάνω από 120.000 ευρώ, η προσβασιμότητα στην πόλη έχει βελτιωθεί αρκετά. Διαθέσιμο υπάρχει και ένα γήπεδο για τένις με αμαξίδιο, ενώ υφίστανται «για το καλοκαίρι εδώ και χρόνια δύο Seatrac, για να βοηθάμε τον κόσμο να κάνει το μπάνιο του και σε λίγο θα έχουμε άλλα τέσσερα». Είπε ακόμη, πως «η αλήθεια είναι ότι είμαστε πίσω στην υποστήριξη των ανθρώπων με αναπηρίες ως χώρα και αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε την ευαισθησία ή, μάλλον, έχουμε ευαισθησία στα λόγια και όχι ευαισθησία στην πράξη».

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και ζήτησε – αν και δεν αναμειγνύεται στις ευρωεκλογές – να υποστηριχθεί ο κ. Κυμπουρόπουλος, καθώς αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ευχαρίστησε το Δήμαρχο και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει και τις προτάσεις που καταθέτει στον προεκλογικό του αγώνα, τονίζοντας ότι θα κάνει το καλύτερο «για την Ελλάδα μας, γιατί την εκτιμώ την Ελλάδα και θέλω να δω το καλύτερο που μπορώ απ’ αυτήν. Έχει δυνατότητες, έχει επιλογές και μπορεί να πατήσει γερά και να πει “εγώ θέλω αυτό ως Ελλάδα, ως κράτος, ως κοινωνία και μπορούμε να το διεκδικήσουμε”».

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Κυμπουρόπουλο τοπικά προϊόντα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.