Συνάντηση Νίκα με τους Ιατρικούς Συλλόγους για την πανδημία

0

Συνάντηση με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είχε ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας, σήμερα (Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου), το μεσημέρι, στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση εκφράστηκε εκ μέρους των συλλόγων η ανάγκη να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία της Περιφέρειας με προσωπικό και εξοπλισμό, ενώ αναγνωρίστηκε η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, στους καθημερινούς ελέγχους που διενεργεί η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαπιστώθηκαν κρούσματα covid-19 σε αλλοδαπούς εργάτες γης στη Λακωνία.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Εξ άλλου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ήδη γίνεται προεργασία προκειμένου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου να λειτουργήσει ως νοσοκομείο covid-19.

“Σε μια τέτοια περίπτωση, το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα θα υποστηριχθεί όπως επιβάλλεται από την Περιφέρεια η οποία σε κάθε περίπτωση θα ενισχύσει και τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στην περιοχή της” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.