Συνάντηση Κοζομπόλη με τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

0

«Τα θετικά αποτελέσματα των παρεμβάσεων στον τομέα της καταπολέμηση της ανεργίας που, μετά από τριάμισι χρόνια, έχει μειωθεί κατά 7% και είναι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κάτω από το 19%», επισήμανε η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή (05.10.2018), με τη βουλευτή Μεσσηνίας, Παναγιώτα Κοζομπόλη.

Επίσης, διεξοδική συζήτηση έγινε για τα νέα προγράμματα τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το υπουργείο Εργασίας, «που σκοπό έχουν να δώσουν αποφασιστική ώθηση στην αγορά εργασίας, με ποιοτικές θέσεις εργασίας, με αναβαθμισμένα δικαιώματα και μισθούς και με στήριξη πρωτίστως της εργασίας των νέων», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κας Κοζομπόλη.

Η βουλευτής Μεσσηνίας, μετέφερε στη Διοικήτρια τις προτάσεις των εργαζομένων του ΟΑΕΔ Καλαμάτας όπως διατυπώθηκαν στην τελευταία συνάντηση στις 23/8 καθώς και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας της. Θετική ανταπόκριση υπήρξε στο αίτημα της στελέχωσης της υπηρεσίας στην Καλαμάτα με δύο άτομα, έναν εργασιακό σύμβουλο και έναν υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.