Συνάντηση Γ. Τσώνη με τον υπουργό Εσωτερικών

0

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσώνης και η Αντιδήμαρχος Γωγώ Παναγοπούλου επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Αθήνα, τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, χθες Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα και η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, «ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αλέξη Χαρίτση γιατί σαν Υπουργός Ανάπτυξης είχε τη Μεσσηνία και ειδικά το Δήμο Μεσσήνης στην απόλυτη αναπτυξιακή του προσπάθεια με έργα και εκταμίευση πόρων των οποίων ο σκοπός είναι και θα φανεί σύντομα για τον τόπο και τους πολίτες.

Ο Υπουργός δέχτηκε την ευχή του Δημάρχου για δύναμη και επιτυχία σαν πρώτος στην τάξη πλέον Υπουργός Εσωτερικών, θέση τιμής για τον ίδιο, το Δήμο Μεσσήνης και όχι μόνο. Δέχτηκε επίσης την πρόσκληση να επισκεφτεί τη Μεσσήνη υπό τα νέα του καθήκοντα και ως φίλος.

Τέλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις για το μέλλον του Δήμου Μεσσήνης, με το συμπέρασμα είμαστε μαζί και συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο και τους συμπολίτες.

Η συνάντηση ανανεώθηκε για πολύ σύντομα, αφού η πόρτα του Υπουργού είναι πάντα ανοικτή για τον Γιώργο Τσώνη και τον ευχαριστούμε».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.