Συνάντηση για το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Αστυνομίας

0

Συνάντηση εργασίας για το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Ελληνικής & Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Καλαμάτας, το οποίο θα λειτουργήσει σε χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχός Παναγιώτης Πούπουζας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξίαρχο Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέα, κ.ά.

‘Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «απομένουν λεπτομέρειες, προκειμένου άμεσα το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία, σύμφωνα με τα αναφερόμενα και στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Δήμαρχο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για ανάπτυξη κοινών δράσεων».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο είναι σχεδόν έτοιμο, καθώς απομένει η τοποθέτηση των καμερών (αναμένεται η σχετική έγκριση κεντρικά από την ΕΛ.ΑΣ.).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.