Συλλυπητήρια για τον Παν. Καρατζέα

0

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν διάφοροι φορείς για το θάνατο του Παναγιώτη Καρατζέα, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Η Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας σε ανακοίνωση, με την υπογραφή του γραμματέας της ΝΕ Μεσσηνίας Γιάννη Πάζιου αναφέρει τα εξής:

«Μας γέμισε θλίψη ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Καρατζέα, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Ένας εξαίρετος επιστήμονας, λαμπρός οικογενειάρχης, υπόδειγμα ήθους και εντιμότητας. Με πολυσχιδή προσφορά στους συνανθρώπους του και στην πόλη. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας».

Η ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ. Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για την εκδημία του Παναγιώτη Καρατζέα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Μανώλης Μάκαρης:

«Μεγάλη απώλεια για την Καλαμάτα αποτελεί η αιφνίδια εκδημία του Παναγιώτη Καρατζέα. Υπήρξε ικανός επιστήμονας  και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία.

Υπήρξε αυτοδιοικητικός με μεγάλη εμπειρία σε κρίσιμους τομείς της διοίκησης του Δήμου.

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την τρέχουσα δημοτική περίοδο υπήρξε θεματοφύλακας της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου υπηρετώντας το ήπιο κλίμα και τις συναινετικές διαδικασίες.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ

Ο Θόδωρος Μπρεδήμας, επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας» προέβη στην ακόλουθη δήλωση κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Η παράταξη της «Αλλαγής» και εγώ προσωπικά αποτίουμε φόρο τιμής στη μνήμη του άξιου Πρόεδρου και θα ενθυμούμεθα πάντοτε το πέρασμά του. Και μόνον ως «κεραυνός εν αιθρία» δύναται να χαρακτηρισθεί ο αδόκητος θάνατος του Προέδρου του Σώματος Παναγιώτη Καρατζέα. Διαπρεπούς γιατρού και εξαίρετου ανθρώπου και κυρίως επιτυχημένου προέδρου του Δημοτικού  Συμβουλίου.

Τίμησε τη θέση αυτή ως υπερκομματικός Πρόεδρος, διαλλακτικός και με την νηφαλιότητα που τον διέκρινε εξασφάλιζε την αδιατάρακτη και γόνιμη λειτουργία των συνεδριάσεων του Σώματος.

Με αυτά τα αισθήματα αποχαιρετάμε τον αείμνηστο πρόεδρο και κυρίως υποκλινόμαστε στη μνήμη του, το απαράμιλλο ήθος και το έργο του.

Συλλυπούμεθα θερμά τους οικείους του και την παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου».

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητήριου Μεσσηνίας, με την υπογραφή του Προέδρου του Βαγγέλη Ξυγκώρου, έχει ως εξής:

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Παναγιώτη Καρατζέα.

Άνθρωπος με ήθος και ακέραιη προσωπικότητα, μέσα από το ιατρικό του λειτούργημα και την ενασχόλησή του με τα κοινά, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.