Συλλαλητήριο στις 11 Ιουνίου στην Καλαμάτα

0

Mε σύνθημα “Πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσει Κράτος και εργοδοσία”. To Σωματείο Εργαζομένων Στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας συμμετέχει σε συλλαλητήριο που διοργανώνεται για την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας έχει ως εξής:

«Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανακληθείσα λόγω Κορωνοϊού γενική συνέλευση του Σωματείου εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε ανοικτό χώρο στα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προστασίας, που προβλέπονται προς αποφυγή εξάπλωσης της Πανδημίας.

Το Σώμα ενέκρινε τον απολογισμό δράσης του Σωματείου και ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στο κάλεσμα κινητοποιήσεων των ομοσπονδιών με σύνθημα “Πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσει Κράτος και εργοδοσία”. Για τον σκοπό αυτό διοργανώνουμε συλλαλητήριο για την Πέμπτη 11 Ιούνη 2020 και ώρα 7:30 το απόγευμα στην πλατεία 23ης Μάρτη. Απευθύνουμε κάλεσμα στα σωματεία του Νομού να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, διεκδικώντας.

  1. Να καταργηθούν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και όλες οι αντεργατικές διατάξεις.
  2. Εισόδημα για όλους.
  3. Επίδομα ανεργίας για όλους τους άνεργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  4. Να καταργηθούν οι πλειστηριασμοί κύριας κατοικίας και οι κατασχέσεις.
  5. Χρηματοδότηση κρατική  του Δημοσίου συστήματος υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Κάλυψη όλων των αναγκών ΜΕΘ και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.