Συλλήψεις και εξιχνιάσεις κλοπών

0

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, περίπτωση κλοπής  σε σπίτι ημεδαπής, που είχε γίνει την 23.11.2016, στην Κυπαρισσία. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 15.9.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Συνελήφθη χθες (3.10.2018) το μεσημέρι, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εξαρτήματα πολεμικών τεχνών τύπου νουντσάκου.

Συνελήφθη χθες (3.10.2018) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, μια 28χρονη ημεδαπή, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπής κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

μοιραστειτε το:

Comments are closed.