Συλλήψεις για κλοπές στην Κορινθία

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και σε όχημα, στην Κόρινθο και στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (30.10.2015) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άτομα, ηλικίας 35 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και εκβίαση.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνει ακόμη έναν 42χρονο, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, ο 35χρονος και ο 41χρονος, εξανάγκασαν με εκβιαστικό τρόπο ένα άτομο, να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να παραλάβει μέρος από αντικείμενα αλουμινίου, που είχαν αφαιρέσει την 28.10.2015, από το σπίτι του, στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, εντόπισαν τον 41χρονο και τον 35χρονο, και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.9.2015 έως και την 29.10.2015, στην Κόρινθο και στα Εξαμίλια, είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή οχήματος, καθώς και έξι κλοπές σε σπίτια, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά, αντικείμενα αλουμίνιου και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δέκα γαλοπούλες και είδη διατροφής.

Όπως επιπλέον προέκυψε, οι συλληφθέντες προμήθευαν τον 42χρονο, με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αλουμινίου και τα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.