Συζήτησαν για το πολυλίμνιο και το πρόβλημα με την πατάτα

0
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Συνεργασία είχε σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν το θέμα των επικείμενων παρεμβάσεων στο Πολυλίμνιο, όπως επίσης και η πατατοκαλλιέργεια στην περιοχή της Μεσσήνης.

Το Πολυλίμνιο θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως γνωστοποίησε χθες Πέμπτη ο Περιφερειάρχης. Επ’ αυτού ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είχε χθες Πέμπτη 2 Απριλίου, τηλεδιάσκεψη με τον γνωστό καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, πρόεδρο του ΟΑΣΠ  όπως επίσης και του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα προγραμματίστηκε αυτοψία στην εν λόγω περιοχή -του περιφερειάρχη και του καθηγητή- την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου.

Όπως είπε ο ο περιφερειάρχης, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα έλθει προς έγκριση από το σώμα η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, στο πλαίσιο της οποίας θα εκπονηθεί μελέτη για την ασφάλεια στην περιοχή του Πολυλίμνιου, στη Μεσσηνία.

Θα ακολουθήσει, πρόσθεσε ο Π. Νίκας, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον Δήμο Μεσσήνης για τον τρόπο λειτουργίας του Πολυλιμνίου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.