Στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ο Βασίλης Τζαμουράνης

0
ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το δημοτικό στάδιο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, στο οποίο διεξάγεται η διήμερη εκδήλωση “Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού”, την οποία διοργανώνει ο εθελοντικός οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διεξάγεται το 1ο παμμεσσηνιακό παιδικό αθλητικό – ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις, μεταξύ δημοτικών σχολείων και ποδοσφαιρικών ακαδημιών του νομού Μεσσηνίας.

Ο Β. Τζαμουράνης βρέθηκε και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης όπου παρακολούθησε τους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος βόλλεϊ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου οι ομάδες των αγοριών και των κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Αργους και του Λουτρακίου.

Εξάλλου, τοπικές Κοινότητες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας επισκέφθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΣΕ Τ.Κ. ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ειδικότερα, ο Β. Τζαμουράνης και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του είχαν συναντήσεις στο Ασπρόχωμα, τον Αντικάλαμο, το Καλάμι και την Σπερχογεία με κατοίκους των πιο πάνω χωριών, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους.

Από την πλευρά του, ο Β. Τζαμουράνης επισήμανε ότι ο “Πρότυπος Δήμος” έχει περιλάβει στο πρόγραμμα -που πρόσφατα παρουσιάστηκε στους δημότες του Δήμου Καλαμάτας- συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις, αφ’ ενός για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στα χωριά του δήμου αλλά και την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων τους, και αφ’ ετέρου επιδιώκουν να δώσουν διεξόδους και εργαλεία για την διασφάλιση ποιοτικής αγροτικής παραγωγής.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.