Στο στόχαστρο Βουδούρης και Δέδες

0

Τις  παραίτησης των επικεφαλής των μειοψηφιών «Πελοπόννησος Πρώτα», Οδ. Βουδούρη (φωτό), και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία- Πρόταση Ανάπτυξης», Γ. Δέδε  (που τοποθετήθηκε γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών) από το Περιφερειακό Συμβούλιο, επέκρινε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης

Ο Περιφερειάρχης κατά την έναρξη της συνεδρίασης της 29ης Απριλίου 2015, αναφερόμενος στις παραιτήσεις, μίλησε για «πολιτικό πρόβλημα», για το οποίο είπε πως θα πρέπει οι παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας να δώσουν εξηγήσεις στον Πελοποννησιακό λαό.

Ο Π. Τατούλης υποστήριξε ότι η συμπεριφορά αυτή συνιστά «εμπαιγμό των Πελοποννησίων πολιτών, αφού δεν πίστεψαν ποτέ στο θεσμό της Περιφέρειας, αντίθετα το χρησιμοποίησαν, εν γνώσει του πολιτικού τους φορέα, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους πολιτικά σχέδια» και πρόσθεσε ότι «οι Πελοποννήσιοι πολίτες περιμένουν εξηγήσεις».

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν χαρακτηρίσαμε συμπεριφορά αλεξιπτωτιστή τη συμπεριφορά του επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας» συμπλήρωσε  ο Περιφερειάρχης κι ανέφερε ότι «αντίστοιχη συμπεριφορά υιοθέτησε και ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης, ο οποίος χρησιμοποίησε το θεσμό για τη μετάβασή του σε μια κυβερνητική θέση».

Ο κ. Τατούλης, καταλήγοντας είπε, ότι οι παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας συνεχίζουν να μη δίνουν τις οφειλόμενες πολιτικές εξηγήσεις στους Πελοποννησίους για το γεγονός ότι οι επικεφαλής των συγκεκριμένων παρατάξεων εγκατέλειψαν το ρόλο που τους ανέθεσαν οι πολίτες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.