Στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Γ. Αθανασόπουλος

0

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, επικεφαλής  του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» χθες το απόγευμα (Τρίτη 9 Απριλίου) και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ακολούθως, ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» διατύπωσε τους βασικούς πυλώνες της παράταξής του για οικονομική ανάπτυξη που βασίζονται στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και στις αναγκαίες υποδομές που έχει ανάγκη ο δήμος Μεσσήνης. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της πόλης όπως η ασφάλεια, η ευταξία και το κυκλοφοριακό.

Τέλος, ο κ. Αθανασόπουλος, εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία Δήμου Μεσσήνης και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς όφελος της επιχειρηματικότητας, της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου και των πολιτών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.