Στο Δ.Σ. σήμερα ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος

0
ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο «Αλεξ. Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Το πρώτο αφορά στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των κτιρίων του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας και το δεύτερο τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος».

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και αύριο στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα για τη συζήτηση 16 θεμάτων, πρώτο των οποίων η πολεοδομική μελέτη της Ανατολικής Παραλίας [Δείτε εδώ].

Ειδικότερα, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της σημερινής συνεδρίασης έχουν ως εξής:

1. Έγκριση της υπ’ αρ. 34/2020 οριστικής μελέτης με τίτλο «Αξιοποίηση – αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός συγκροτήματος κτιρίων Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας και περιβάλλοντος χώρου» και της κάλυψης από ιδίους πόρους της επιπλέον δαπάνης πέραν του ποσού με το οποίο θα χρηματοδοτηθεί η ανωτέρω πράξη κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος και μέχρι το ύψος του προϋπολογισμού της μελέτης. Αρχιτεκτονικά: Α. Β. Γ. Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη (Εισηγητής: κ. Μπασακίδης Νικόλαος)

2. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος». (Εισηγητής: κ. Μπασακίδης Νικόλαος).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.